Velkommen til "Soldrys" - foredragsholder og forfatter Agnete Odgaard-Jensen
  Startside
Om Agnete Odgaard-Jensen
Mine foredrag
Referencer og anbefalinger
Hædersbevisninger
Bogen "Sund mad uden stress"
Bogen "Medvind i modgang"
Øvrige udgivelser
Sprang
Hent min brochure (PDF)
Mødestederne
Kontakt og booking

Billede af solur

Soluret tæller kun de lyse timer...
    Referencer og anbefalinger (forkortet)

Agnete på job med Saturn


"Agnete tager udgangspunkt i sit eget liv som blind, og hun har ved sit eksempel og sin positive grundholdning været med til at vise vore kursister, at selv den mest traumatiske situation kan bearbejdes, så mulighederne dukker op i stedet for begrænsningerne.
Vi har brugt Agnete fast en gang hver måned, når vi har modtaget et nyt hold ledige, og hver gang kommer hun med sit gode humør og levende engagement, som gør dagen til en god oplevelse for alle der deltager."

Birgitte Lundemark, AOF Herning


"Agnete Odgaard-Jensen har siden 80'erne været en særdeles dygtig gæstelærer, både når det drejer sig om elever i hovedskolen og i overbygningen.
Hun fortæller på en varm og livsnær måde - og hendes afslappede og humoristiske behandling af sit alvorlige handicap, gør det til en meget engageret og informativ oplevelse for eleverne.
Agnete kan ganske enkelt anbefales på det varmeste til indskoling, mellemtrin og overbygning."

Tove Lebahn, Hurup Skole


"Agnete Odgaard-Jensen har været ansat i Dansk Blindesamfund i perioden 1979-2008, hvor informatør-tjenesten blev nedlagt på grund af nedskæringer generelt i organisationen.
Agnete er en er en yderst kompetent underviser og foredragsholder, som er god til at formidle overfor endog meget forskellige modtagere, så budskaberne bliver nærværende og let forståelige. Hun har gennem snart 30 år gjort et uvurderligt arbejde for at udbrede kendskabet til blinde og svagtseendes forhold og muligheder overfor den seende verden.
Jeg kan hermed give Agnete Odgaard-Jensen mine varmeste anbefalinger og ønsker held og lykke fremover."

Jesper Holten, Dansk Blindesamfund
Soldrys . Kammersgårdsvej 7 . 7760 Hurup . Tlf. 97956409 . E-mail: odgaard@soldrys.dk


Webdesign af Anders Mikkelsen, www.fokusdesign.dk