Velkommen til "Soldrys" - foredragsholder og forfatter Agnete Odgaard-Jensen
  Startside
Om Agnete Odgaard-Jensen
Mine foredrag
Referencer og anbefalinger
Hædersbevisninger
Bogen "Sund mad uden stress"
Bogen "Medvind i modgang"
Øvrige udgivelser
Agnete på SANS festival
Blindes Jul
Hent min brochure (PDF)
Mødestederne
Kontakt og booking

Billede af solur

Soluret tæller kun de lyse timer...
    Agnete deltager på SANS festival i Struer

Agnete deltager på SANS festival
Billedet er fra en tidligere SANS festival!


SANS festival i Struer midtby.

lørdag den 18. august mellem kl. 09.00 og 15.00. Efter aftale med Struer Kommune og Struer Handelsstandsforening, får vi i år stillet byens bedste plads til vores rådighed. Der er tale om pladsen ’Østergade 16’, som ligger lige op ad gågaden, og direkte over for Rådhuset.

Bemærk tidspunktet. Vi åbner kl. 09.00 og lukker kl. 15.00.
Der er mange aktiviteter i forbindelse med byens store arrangement SANS 2018. Sidste år var der mere end 10.000 gæster til arrangementet.

Struer Havekreds arrangerer i forbindelse med festivalen en stand med krydderplanter og køkkenurter, hvor vi præsenterer kogebogsforfatteren Agnete Odgaard- Jensen, som hele dagen laver mad på grill, med smagsprøver til gæsterne. Agnete er blind, og har været det i mange, mange år. At en blind udgiver en kogebog, hører til sjældenheder, og her skal man møde en fantastisk personlighed med et smittende humør, og med en fantastisk evne til at formidle de ideer hun har beskrevet i sin kogebog ”Sund mad uden stress”, og som er skabt bl.a. af inspiration fra hendes egen have i Thy samt fra mange af de rejser, som hun sammen med sin mand Frank deltager i. Mange ideer får hun også, når hun færdes i naturen sammen med førerhunden Saturn, som er hendes trofaste følgesvend.

I forbindelse med åbning af plantemarkedet kl. 09.00 serverer Kvickly gratis kaffe og rundstykker til alle udstillere og til de morgenfriske gæster, som møder op.
Soldrys . Kammersgårdsvej 7 . 7760 Hurup . Tlf. 97956409 . E-mail: odgaard@soldrys.dk


Webdesign af Anders Mikkelsen, www.fokusdesign.dk